Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.

I Am Aisha

vr 28 juni | Paard - Café | 22:30 - 23:00

Met pompende beats en een rauwe stem trapte I Am Aisha de deur in van de Nederlandse Pop en R&B wereld. De tekstschrijver en zangeres, bekend van o.a. de platina hitsingle ‘Zulke Dingen Doe Je’ ft. Dio, bewijst ze dat vrouwen in woord, beeld en techniek net zo hard, of zelfs harder, over kunnen komen als mannen. In haar lyrics, die uit het leven gegrepen zijn, windt ze er dan ook geen doekjes om!

Twee jaar na haar laatste EP release bracht I Am Aisha haar project ‘Wha Gwaan’ uit. Ze leverde gastbijdragen op tracks van collega artiesten Sevn Alias, Ali B, F1rstman, Lady Bee en schreef ze voor verschillende artiesten. Daarnaast ontving zij gouden en platina platen voor haar bijdrage op o.a. Love Sensez, Squat en Plus Min.

I Am Aisha geeft zowel een show in Paard als op de Grote Marktstraat, bij ShoppingNight Den Haag 'Uptown Funk’! Klik hier voor meer info over het progamma van ShoppingNight Den Haag.

I Am Aisha ft. Dio & Spanker - Zulke Dingen Doe Je (prod. Spanker) [Geisha EP op 18-9]

  • Volg deze artiest
Line up