Parkpop Downtown Afbeelding 1

Parkpop Downtown

Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! De jaarlijkse kick-off in het Paard in Den Haag, waar je gratis en voor niets geniet van vele acts van uiteenlopende genres. De line-up licht iedere editie een thema uit dat dringend onder de aandacht moet worden gebracht!

Shopping Night ‘Uptown Funk’
Parkpop en ShoppingNight Den Haag slaan de handen ineen en laten, naast het Paard, ook het stadshart dansen! Dit jaar kan je al swingend door de straten van de Binnenstad Den Haag genieten van livemuziek en toffe optredens.

De volledige programmering en het thema van Parkpop Downtown worden in de loop van mei bekendgemaakt. Stay tuned en volg de Facebookpagina van Parkpop Downtown!

PARKPOP DOWNTOWN 2019

vrijdag 28 juni 2019 | Paard, Den Haag
Aanvang: 19:00 - 04:00 uur

Over Parkpop
Parkpop Downtown is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni in het Haagse Zuiderpark met o.a. Tears for Fears, Skunk Anansie, Nile Rodgers & CHIC en Cypress Hill. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Zuiderpark. Meer informatie over het Parkpop festivalweekend is te vinden op parkpop.nl.