PARKPOP DOWNTOWN EN SHOPPINGNIGHT DEN HAAG SLAAN HANDEN INEEN VOOR 'UPTOWN FUNK'


Het Parkpop Weekend aftrappen doe je ook dit jaar weer op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! De jaarlijkse kick-off in het Paard in Den Haag, waar je gratis en voor niets geniet van vele acts van uiteenlopende genres. Het is eindelijk zover dat Parkpop Downtown en ShoppingNight Den Haag op dezelfde dag vallen, dus slaan de organisaties de handen ineen en laten, naast het Paard, ook de binnenstad dansen.

Shopping Night ‘Uptown Funk’
Parkpop en ShoppingNight Den Haag slaan de handen ineen en laten, naast het Paard, ook het stadshart dansen! Dit jaar kan je al swingend door de straten van de Binnenstad Den Haag genieten van livemuziek en toffe optredens.

Check hier het volledige programma van Parkpop Downtown! Meer over ShoppingNight is hier te vinden.

PARKPOP DOWNTOWN | VRIJDAG 28 JUNI 2019

Paard | Parkpop Downtown
Prinsegracht 12, 2512 GA, Den Haag
Aanvang: 19:00 – 04:00 uur

ShoppingNight Den Haag; ‘Uptown Funk’
Binnenstad Den Haag
Aanvang: 17:00 – 00:00 uur

Over Parkpop
Parkpop Downtown is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni in het Haagse Zuiderpark met o.a. Tears for Fears, Skunk Anansie, Nile Rodgers & CHIC en Cypress Hill. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Zuiderpark. Meer informatie over het Parkpop festivalweekend is te vinden op parkpop.nl.

  • Deel dit artikel